NYÅRSPODDEN

Det är säkert flera av er (inklusive mig) som helst missat att det är Måndag idag mitt i julledigheten. Men låt oss inte glömma den här viktiga dagen eftersom att det faktiskt har släppts ännu ett avsnitt av min och Ellinors härliga podcast Måndagspepp idag.

I dagens avsnitt gör vi en kort tillbaka blick på året som varit, snackar mål och planer inför nästa år både på det personliga planet och på dejtingfronten. Kommer jag behöva gifta mig rikt för att nå mina mål nästa år? Hur har vi firat nyår de tidigare åren? Vart ser vi oss själva om ett år? Vad har vi för planer med Måndagspepp?

Senast överförda25

Jag har såklart också förberett en liten lista som handlar om några snabba enkla nyårslöften som vi alla borde ge oss själva det här året och så kör vi ytterligare en quiz. Vem vinner denna gången? Vad är era nyårslöften? Och vad är våra?

Avsnittet hittar ni som vanligt genom att klicka här, eller gå in på Itunes eller Podcasterappen. VARNING för att ni kommer bli extremt taggade när ni lyssnar på det här avsnittet att fira in det nya året 2016.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna