ES1_6662Fyra år gamla bilder på mig och min kompis Bea…

Det blev tyvärr ändrade planer angående London i sista sekunden så åker upp till Sälen imorgon istället för att fira nyår där tillsammans med ett gäng vänner. Eftersom att detta blev otroligt spontant bestämt så har jag därför spenderat hela dagen på stan på jakt efter en snygg skidoutfit. Hittade tyvärr inget speciellt men fick med mig några saker hem som jag lovar att ni får se när jag kommer fram!

Har någon av er firat nyår i Sälen? Är det bra drag? Enligt några killkompisar till mig ska after skin på självaste nyårsafton vara riktigt rolig, men det återstår att se. Någon mer som ska till Sälen?

UPDATE: Angående biljetterna vi tävlade ut till ett nyår i London med oss på Libertine, så hade vi utsett två tjejer som vann dessa. Men det var inte förrän de tjejerna som vann biljetterna igår skrev att de inte längre kunde åka ner som vi också avbokade… Och till dig som påstår att vi ljuger om att vi skulle till London?? Haha, vart får du det ifrån? Vi har flygbiljetter och hade bestämt allting men tyvärr har vi blivit tvungna att avboka… Så om någon vill ha dem för att byta namn på dem, let me know. Kostar 370kr per sträcka att byta namn på flygbiljetterna och flyget går imorgon den 30e kl 20:50 från Arlanda och hem den 3e januari klockan 08 något.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna