Beskriv året med tre ord.

Vilset, fritt och händelserikt.

Bästa köpet?

Min guldiga Mac dator.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2015?

What Do You Mean och The Only Way is Up helt klart.

DSC06311

Vem har du umgåtts med mest?

Ellinor utan tvekan.

Har du blivit bättre på något?

Att stå upp för mig själv.

Vad var extra dåligt med året?

Att jag glidit ifrån många vänner och varit sjuk alldeles för ofta.

DSC00588

Lärde du känna några nya människor?

Ja det har jag, när jag bodde i Dubai i början av året så lärde jag känna några härliga tjejer och sen är jag så himla glad att jag fått lära känna Anna och Olivia som jag reste med speciellt. Dom är bäst! Saknar dom och längtar så himla mycket tills vi ses igen.

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut?

Simmade med hajar..

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Trist nog kommer jag inte på något just nu, jag har varit lite nere detta år även om jag har gjort så sjukt mycket kul. Är otroligt glad att jag lärt känna Anna och Olivia tho och att jag fick göra en helt magisk resa tillsammans med dem. De fem veckorna med dem var helt klart de absolut bästa det här året!

2015outfits1

Största framgång på det privata planet?

Oj, vilken svår fråga… Att jag börjat unna mig själv mer. Är det en framgång på det privata planet? Och att jag börjat tänka mycket mer på mig själv.

Vad var din största framgång på jobbet 2015?

Att det går så bra för min och Ellinors podcast Måndagspepp och att jag blev nominerad som “Årets Snapchattare” i Social Media Gala och som “Årets inspiratör” i Finest Awards. Plus att jag faktiskt fick vara med och medverka i SVT Debatt. Det kändes stort!

Vem saknade du?

Ingen speciell.

Vegas

Vad var extra bra?

Min resa i USA, Mexico och Jamaica.

Har du haft ett förhållande under 2015?

Nej…

Vad önskar du att du gjort mer?

Prioriterat mig själv, min hälsa och mitt jobb. Men no need att gå runt och ha ångest över det. Gjort är gjort och jag har haft ett fantastiskt roligt år.

Vad var din största tabbe 2015?

Att jag spenderade för mycket tid med att vela och undra. Jag har varit alldeles för dålig på att ta beslut och tag i saker jag varit missnöjd med. Samtidigt som det känns som att jag har gjort hur mycket som helst det här året så känns det också som att jag inte gjort någonting alls. Väldigt konstigt, jag vet.

DSC062762

Vilka ser du som de största händelserna under året?

Att jag spontant flyttade ner till Dubai för att jobba som au pair

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?

Att sluta grubbla och få ångest över saker utan att göra någonting åt det.

Vilka är dina absolut sjukaste minnen från 2015?

Efterfesten med Floyd Mayweather i Miami toppar nog allt men min 21-års dag i Vegas och Summerburst afterpartyt i Göteborg kommer straxt därefter…

Tror du 2016 kommer bli lika bra?

Ja, bättre förhoppningsvis (såklart)

Mexico

Vart reste du under 2015?

Dubai, Marbella, Kroatien, New York x2, Vegas, Miami, Mexico och Jamaica.

Vad kommer du sakna från 2015?

Jag vet inte riktigt, inget speciellt faktiskt. Det har varit ett väldigt vilset året för mig. Jag har känt mig otroligt ensam och vilse väldigt ofta faktiskt.

Vad spenderade du mest pengar på?

Resor, utan tvekan och då menar jag inte utomlandsresor utan tågkostnader tyvärr….

Och så slutligen; dina planer inför 2016?

Att bli mer karriärssmart, en jävel på att förhandla och bättre på att dejta.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna