Eftersom att vi sitter i bilen påväg hem från Sälen just nu så har jag plenty of time att visa er vad vi haft för oss här uppe de tre dagarna vi varit här. Har haft så jäkla roligt, Filippa och jag hat bestämt oss för att göra det här till en tradition. Inte kanske just ett nyårsfirande i Sälen då vi är rätt sugna på Vegas nästa år hehe… Men att bara att åka skidor och gå på After ski och mysa med en varm choklad i en Toppstuga. Sån mysig och rolig resa ju!

Men till mitt nyårsfirande. Började ju som sagt med After Ski på Wallmans tillsammans med ett gäng andra vänner som redan var här uppe när vi kom. Sen var det bara att åka hem och svira om till nyårsblåsan då det vankades middag och utgång på HC.

   
Åt tre rätters som tyvärr endast får 1 av 5… Rekommenderar INGEN att äta nyårsmiddag på HC. Det var absolut ingen hit och vinet smakade blaskigt..

Tur att man är en rätt positiv själ som alltid försöker göra det bästa av situationen. För trots att just middagen var en otrolig besvikelse så hade jag helt klart det roligaste nyårsfirandet någonsin!


Efter middagen gick vi och spelade Black Jack och inte för att skryta men jag och Filippa ägde ut alla killarna trots att vi aldrig någonsin spelat tidigare haha. Fick 21 tre gånger i rad och så slutade det med att vi sju dubblade insatsen.

Så ja… Ni kan ju gissa vilka som bjöd resten av kvällen..Fortsatte festen uppe på VIP:en med champagne, tomtebloss och en jäkla massa glitter och sen skålade vi in tolvslaget ute på verandan med både fyrverkerier och nyårskyssar.

Hade världens nyårsafton! Gott nytt år på er <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna