IMG_1130.JPG

IMG_1132.JPG

IMG_1126.JPG

Började dagen med att hyra skidor för att åka lite alpint. När jag var mindre så brukade vi åka till fjällen varje år men nu var det otroligt länge sen så lite nervös var jag allt över hur det skulle gå. Speciellt eftersom att både Filippa och Linn åkt betydligt mycket mer än mig.

Men det gick bra. Det var så skönt att komma ut lite i backan. Vi hade ju trots allt inte åkt en enda gång förrän igår. Och tyvärr tror helt ärligt att vi bara hann åka tre backar innan vi började frysa och blev hungriga…

IMG_1134.JPG

IMG_1127.JPG

Så åkte till toppstugan för lunch och varmchoklad.

 Flera stycken kom fram och berömde mig för bloggen och podden.

IMG_1135.JPG

Klockan bara rullade iväg så det blev inte så mycket mer skidåkning efter lunchen eftersom att backarna började stänga. Men ska vi vara ärliga så brukar man ju nästan aldrig åka mer skidor efter att man gjort ett besök i toppstugan haha..

Njöt verkligen av sista åket samtidigt som jag lyssnade på Justin Biebers ”What do You Mean”, en låt som förföljt oss under hela Sälen vistelsen eller snarare förföljt mig under de senaste månaderna…

IMG_1144.JPG

Bestämde oss för att åka på After Ski istället då ett gäng killar vi träffade i Toppstugan tyckte vi borde gå dit. Tråkigt nog var denna After Ski inte alls lika rolig som den vi var på första dagen så blev otroligt besvikna. Men hade kul ändå!

IMG_1133.JPG

Sen åkte vi hem, duschade, fixade oss och drack vin och hade en liten mini förfest i källaren till min bästa lista (här). Älskar verkligen när man har gott om tid och kan sitta i lugn och ro och dricka vin och snacka skit med sina tjejkompisar.

Viktor och Samir spelade på ICE så åkte dit för att heja lite på dem.

IMG_1142.JPG

Hängde med några snubbar vi träffat på After Skin någon dag innan varav ena killen kört in i en lyckstolpe och brutit benet. Jag vet, bara sådant som händer på film. Ser ni kryckorna? Haha, skrattade så mycket! Stackarn…

Träffade även här flera stycken som läste bloggen och som kom fram och ville säga hej eller ta ett kort. Ni är så jäkla gulliga!

IMG_1143.JPG

Tråkigt nog stängde klubben redan klockan 2 precis när jag var som mest sugen på att dansa.

Men då var det bara att sätta sig i en taxi hem trots att jag hade kunnat åka på efterfest. Men eftersom att vi skulle upp tidigt dagen efter så kändes det som ett bra beslut.

IMG_1137.JPG

Har aldrig sett så mycket packning för så få dagar… Men är man fåfäng så är man..

Tack Sälen för några otroligt mysiga dagar. Vi ses snart!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna