DSC03444

Tonfiskpasta recept

Min syster Amanda brukar alltid laga godaste tonfiskpastan så idag när det var dags igen så passade jag på att fotografera så att jag kunde tipsa er om receptet då det är en busenkel rätt som är lika god vare sig man lagar det till lunch eller middag.

Här kommer alla ingredienser som behövs + salt och peppar:

DSC03442

Amanda kör inte efter några mått men om hon ska försöka klara på ett ungefär hur det är hon gör så använder hon sig av två vitlöksklyftor, båda tonfisk burkarna, ca 4 dl tomatsås, ca 1,5 dl grädde och sen kryddar hon efter smak med tabascon, grillkryddan, BBQ kryddan och salt och peppar.

OBS! Detta är för 2-3 personer

DSC03441

Lycka till!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna