IMG_1271.JPG

Älskar min morgonrock från H&M <3

God morgon eller god middag, var ute och gick med Hilton imorse och jäklar vad kallt det var -15 grader, jag höll på att frysa ihjäl om ansiktet så fick gå med en uppdragen buff hela vägen. Men så värt det när man kom hem och kunde sätta sig framför brasan med en mysig filt och en kopp te och värma sig.

Nu ska jag fortsätta läsa Fredrik Eklunds bok ”Sälj” och sen har jag en hel del mejl att gå igenom. Kanske bör laga mat åt mamma och pappa ikväll också eftersom att de firade 25-årig bröllopsdag igår. Problemet är bara att inte kan laga mat, som ni vet. Så vi får väl se vad jag kan tänkas hitta på, hade till och med svårigheter med att steka köttbullar till lunch. Det är riktigt pinsamt!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna