Vad skulle du göra om du visste att du inte kunde misslyckas? Vilken relation skulle du ha? Vad skulle du göra med ditt liv? Vilken av alla dina drömmar skulle du följa? Skulle du kanske följa alla? Snälla, kan ni inte berätta? Vad skulle ni göra om ni inte kunde misslyckas?

Snacka om en sjukt intressant tanke. För det är ju precis det vi tänker på när vi ställer oss dessa frågor som vi ska göra, visst? Tror en av de största rädslorna hos oss människor är rädslan för att misslyckas och är det inte sorgligt egentligen? Jag frågade mamma vad hon skulle göra om hon visste att hon inte kunde misslyckas. Hon svarade att hon skulle sälja huset här i Västerås och köpa en lägenhet i Naples. Jag hade garanterat också flyttat till USA.

Vad skulle ni göra? Berätta!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna