Hej Hanna!

Vi är ett gäng på ca 10 tjejer som ska till Sälen i början av Februari. Jag undrar om du kan göra en lista på din blogg om vilka saker man inte får missa i Sälen, en packlista, vilken arter ski man ska besöka, bästa matställena osv. Detta vore vi evigt tacksamma för då vi inte har någon koll på Sälen. 

Hello Ladies! Vad avundsjuk jag blir på er!! Ni kommer ha så jäkla roligt om ni är ett stort tjejgäng som åker upp. Önskar nästan att vi hade stannat några dagar längre där uppe (om värmen i vår stuga hade funkat) då det faktiskt var himla mysigt att åka skidor, gå på after ski, gå ut och mysa inne i stugan med tända ljus.

Ni måste åka upp i Hundfjället och äta lunch eller ta en varm choklad i toppstugan där. Sen får ni inte heller missa restaurangen Lammet och Grisen. Bästa after skin var utan tvekan på Wallmans men se till att vara där i tid om ni vill ha ett bord. After skin börjar 15 men vi var där redan vid 13 och tog ett glas vin och åt lunch medans vi väntade. Gulaschsoppan rekommenderas!

Om ni vill gå ut tyckte jag nog att Harrys/ICE var roligast. Men tror nästan att det var lite äldre crowd på HC, ni kommer ha kul oavsett vart ni går men se även till att vara där i tid eller försök skriva upp er på listan då man kan få köa riktigt länge annars.

20161

Packlistan skulle jag säga bör vara följande:

Sängkläder
Handduk
Toalettartiklar
Tändstickor
Värmeljus
Kortlek
Toalettpapper
Stekfett (olja eller smör)
Högtalare
Mat (köp det innan ni kommer fram)

Underställ
Tjockare strumpor
Skidglasögon
Skidkläder
Uggs och kängor
Solglasögon
Klackar som du kan använda i snön, om ni vill gå ut dvs. Dock verkar det inte som att folk är jätteuppklädda när de går ut i Sälen så vill man köra på jeans och uggs är det helt okej! Inga direkta klädkoder där.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna