Födelsedagsfirande för pappa

Eftersom att pappa fyller 53 idag så har jag och mamma varit iväg hela förmiddagen och handlat diverse både för födelsedagslunchen och middagen som vi kommer ha ikväll. Vi började med att bjuda på en enkel och hälsosam lunch som endast består av grönkål, bacon och pinjenötter. Sjukt gott och busenkelt att göra.

Ni borde verkligen testa det. Älskar när man hittar sådana här enkla, snabba och hälsosamma luncher som man gillar. Jag behöver verkligen lära mig mer sådant som jag kan laga om dagarna annars blir det lätt yoghurt och muesli för min del liksom. Har ni något tips kanske?

2016

Sen fick han en fin flaska rödvin av mamma och en bukett rosor av mig.

Pappa älskar rödvin och det här ska tydligen vara riktigt gott.

DSC03542

Hur fin är inte servisen från Ostindia?

Finns att klicka hem här

DSC03528

Avslutade sedan med en varsin vaniljsemla och en kopp te. Vi älskar verkligen semlor i min familj haha och har ätit den första på pappas födelsedag så länge jag kan minnas. Det är lite utav en tradition haha. Smygstartade ju dock med lussesemlan innan jul där.

Nu ska jag och mamma åka ut till Skultuna, hörs senare.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna