Ett litet serie tips!

Om ni gillar 24 (en av mina favoritserier ever) så kommer ni också gilla Homeland. Homeland handlar om Carrie, en hemlig CIA agent som jobbar mot terrorismen och Brody, en marinkårsoldat som tillfångatagits i Mellanöstern, återvänt och nu tros ha omvänts och jobba för Al Qaida. Är tyvärr riktigt usel på att förklara tv-serier och filmer men snälla ge det bara något avsnitt och ni kommer vara fast. Homeland har helt klart blivit en av mina favoritserier. Det går inte att vänta till nästa avsnitt för att det är så spännande, jag vet inte hur många gånger jag somnat framför det för att jag bara inte kunnat stänga av pga spänningen.

Det finns 5 säsonger och jag är i mitten av sista säsongen nu. Har nämligen sträck-kikat hela serien nu i December. Säsong 1 och 5 är enligt mig helt klart bäst. Det som är så bra med första säsongen är att man inte har någon aning om vad som kommer att hända och det som är så bra med den sista säsongen är att den känns så verklig. Den handlar nämligen om IS och flyktingkrisen i Syrien.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna