Klong vas här, Skultuna ljusstakar här, ljusstake med tre kulor här, grytunderlägg i mässing här, Skultuna ljuslyktor här

När jag för ungefär 5 minuter sedan tog den här bilden så blev jag helt pirrig i magen över att jag tyckte att bilden blev så fin och mysig och att jag kommer ha det exakt sådär fint och mysigt hemma hos mig när jag flyttar hemifrån. Jag längtar verkligen tills jag får inreda mitt egna hem, med mina egna saker, precis som jag vill ha det. Det kommer bli så himla härligt hemma hos mig, det vet jag redan.

Nu ska jag återgå till mitt glas rödvin och till tacosen som står serverad på matbordet. Vilken lyx det är att bara få allt serverat och klart egentligen. Måste uppskatta och ta vara på det mer, medans jag kan.

Ha en fin lördagskväll mina hjärtan!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna