DSC03563_Fotor

Senast överförda10

DSC03572_Fotor

God morgon!

Startade morgonen med en 1,5 timmes promenad med Hilton samtidigt som jag lyssnade på senaste avsnittet av ”Veckans Bläcka”. En podcast av Jennie Hammar och Karin Bastin som handlar om livet i L.A. Älskar den podden eftersom att den är så ytlig och det snackas mycket skönhetsprodukter, hälsotrender och kändisar i la-la land. En annan anledning till att jag gillar den podden så mycket är ju just för att min dröm är att kunna flytta till Los Angeles eller främst till Kalifornien i framtiden.

Kom hem, tog en varm dusch och gjorde sedan iordning frukost med mamma. Idag blev det chiapudding med banan, kokosflingor, krossad choklad och blåbär. Sen gjorde vi också energibarer, färskpressad juice, fröbröd och te. En riktig energi-frulle med andra ord. Är så mätt att jag håller på och spricka!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna