Älskar Pinterest

Hittar så mycket bra inspiration för hur man kan mixa och matcha kläder där, vilket är precis vad jag behöver eftersom att jag är så dålig på det. Ska faktiskt framkalla några bilder och sätta upp i garderoben här hemma så att det går snabbt att få den där inspirationen jag behöver när man står där på morgonen och inte vet vad man ska ha på sig. Hur bra idé? Hade så när jag gick i gymnasiet.

Senast överförda16

Outfiten ovan till höger är verkligen något som skulle passa mig riktigt bra. Så fort vädret tillåter kommer jag garanterat kunna ha något liknande. Tycker verkligen att det var svin snyggt, liksom både snyggt och elegant.

Senast överförda14

Älskar jeans och skjorta

Så tråkigt bara att jag själv inte tycker att jag passar i skjortor alls..

Collage2

Älskar båda dessa outfitsen. Den till vänster kommer vara så snygg till våren, älskar vitt och ljusrosa. Det är så fräscht, speciellt när man är lite brun också. Outfiten till höger däremot kan man ju slänga på sig redan nu. Raka kostymbyxor, polo och päls. Simple as that!

Ni kan följa min Pinterest för mer inspiration kring just outfits här. Sen har jag även fler sidor på Pinterest med recept, inredning, places I wanna go och så vidare… Men de kan ni klicka er vidare till om ni går in på länken ovan bara. Om ni har något tips på någon bra Pinterest där det finns bra outfit inspirations bilder får ni jättegärna tipsa om dem.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna