Gjorde en nyttig chokladmousse till mig, mamma och pappa igår som efterrätt. Den blev så jäkla god, speciellt med hallonen och grädden till och himla enkelt och snabbt gick det att göra den med. Receptet nedan är för 3-4 personer, tyckte det var rätt mäktigt så hade gott och väl räckt med mindre för mig därför jag skriver att receptet är för 3-4 personer.

Ingredienser:

1/2 dl urkärnade dadlar (ca 5 st)
1/2 dl vatten
2 msk honung
2 mogna avokador
1 dl kakao (gärna rå)
ev hallon, kakao nibs och grädde

DSC03581_Fotor

1. Mixa urkärnade dadlar med vatten och honung
2. Tillsätt urkärnade och urgröpta avokador och kakao. Mixa slätt.
3. Klart! Garnera med hallon, kakao nibs och grädde eller annat.

Tips! Viktigt att avokadon är perfekt mogen

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna