IMG_1527.JPG

Hej älsklingar!!!

Har varit på så bra humör idag eftersom att jag fått en heldag med min bästis trots att mina tåg strulade med förseningar imorse.. Vi började med en planeringslunch på Vetekatten (där vi alltid ses numera). Vi försökte hålla oss till jobb men tillslut kunde vi inte hålla oss. Vi har inte setts på en hel månad så hade en del att ta igen om vi säger så.

Jag åt chevresalladen (min absoluta favoritsallad på Vetekatten) och sen drack jag en rå juice medans Ellinor tog kycklingsalladen med bulgur och hommus.

IMG_1531.JPG

Bild på min älskade salladsfavorit!!

Vet att det ser ut som att den är svintorr och bara innehåller en massa frön men det är den verkligen inte. Beställ den nästa gång ni är där så kan jag personligen betala för den om ni inte blir nöjda. Den är magisk och så känns den himla nyttig och bra just pga alla dessa frön.

IMG_1530.JPG

Avslutade lunchen med en minisemla som vi delade på..

Vad föredrar ni, vanilj eller mandelmassa?

IMG_1529.JPGFör er som undrar så är min tröja från Forever 21 och ja, jag ska göra något åt min utväxt på torsdag

Sen åkte vi till vår studio på MTG och spelade in två kommande avsnitt till podden som jag tror ni kommer tycka blir superroliga att lyssna på. Ni har väl inte missat dagens avsnitt nu när vi ändå pratar podd? Där snackar vi om hur man ska våga följa sina drömmar, vårt nyår och jag ger er lite smaskiga detaljer om hur jag ligger till på dejtingfronten. You sure as hell don’t wanna miss that.

Ni hittar det här eller på Itunes och Podcasterappen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna