Och så var det måndag igen!

Men att gå upp klockan sex imorse var inga problem som helst, vet ni varför? Jag har ändrat min väckarklockssignal på mobilen till Martin Garrix’s ”The Only Way Is Up”. Det hjälpte mig inte bara att gå upp utan jag blev också peppad inför vad den här dagen har att erbjuda! Nu kanske ni tänker  ”Fasen vad smart Hanna är” men sanningen är att det var inte min idé utan jag läste det i Fredrik Eklunds bok då att han tipsade om det. Ni kan ju gissa vilken låt han vaknar till varje morgon… ”Money, money, money” av ABBA såklart!

Sitter vilket fall just nu på Västerås centralstation och väntar på att kunna ta tåget till Stockholm. Det första jag skulle tagit blev inställt och det jag nu väntar på har blivit försenat pga spårfel.. Vi får se om jag ens kommer iväg. Det är ju lite utav ett snökaos utomhus. Om jag kommer iväg så väntar en fullspäckad dag med både poddinspelning, möte och prep inför två föreläsningar jag och Ellinor ska hålla i Örebro och Visby de kommande tre veckorna. Ska bli superroligt!! Angående podden så kommer den upp lite senare än vanligt idag men det är bara för att vi spelade in den i fredags och Robin som klipper podden inte riktigt hann klippa den då.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna