ÄLSKAR verkligen Snapchat ?

Ni har väl inte missat att jag lagt upp ytterligare en liten speciell grej till er på min Snapchat? Där får ni även reda på vart klänningen på bilden ovan är ifrån, så följ mig så får ni veta mer och om inte får ni er härlig catwalk made by me, heter @hannafribergs!! Och på tal om Snapchat så blev jag så himla glad häromdagen när jag frågade mina 17 500 följare varför de följde mig på Snapchat och fick svar som ”för att din härliga energi smittar av sig”, ”för att du är rolig”, ”för att du inspirerar mig” osv. Blev verkligen glad på riktigt. Tack för det <3

Gud, på tal om något helt annat så längtar jag så otroligt mycket till min frisörtid på torsdag när jag analyserar hur håret ser ut på den här bilden haha. Behöver en rejäl uppljusning och uppfräschning. Ska bli såååå härligt. Man borde unna sig mer ytliga quick fixs, det blir man ju också så jäkla glad av.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna