Har haft världens mest avslappnade och skönaste dag med Dasha idag. Vi bodde på Clarion inatt så bestämde oss för att SPA:a idag efter en helkväll på stan igår.

Clarion har ju ett spa och en rooftop pool som är så härlig.


  Jag kikar ut över Stockholm lite casual

Började med frukt i relaxrummet och sen bastade vi och badade. Himla mysigt verkligen. Jag behöver unna mig mer avslappningstimmar per vecka. Är så jäkla dålig på det. Tror det är viktigare än man tror.

Det var inte jättevarmt i poolen och framförallt inte uppe i luften! Det var helt sinnesjukt kallt men precis lika sinnesjukt vackert med ångan, neonfärgerna, solnedgången. Ja, allt!

Helt magiska vyer..

    Bakisbrunchen imorse på hotellet

Var ute igår som sagt, började med middag på Pocket By P där vi delade på en flaska champagne. Tog sedan ett glas på Escalier. Sen mötte vi upp av Dashas kompisar Johan på Oxid och så gick vi till Woken och tog ytterligare några drinkar.

Sen blev det en sväng till Cafeét, Soapbar och slutligen Spybar. Snacka om att vi körde en rejäl bar-hoppning vända igår.

Men hade det så roligt!

Bastubad är så underskattat.

Kommer verkligen sova som en prinsessa ikväll!

   

Stockholm <3

Nu ska jag åka hem och det ska bli megaskönt att komma hem för har varit lite nedstämd idag. Vet inte riktigt varför men har bara haft ångest.

Vi kan prata mer om det senare. Kram på er från en avslappnad och otroligt lugn Hanna.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna