USA_5787

Köpte ett nytt kameraobjektiv häromdagen som kom hem på posten igår så skulle testa det imorse. Grejen var bara den att jag tyckte att bilderna inte alls blev bra så kände mig superbesviken och förstod ingenting? Betalde ändå ett rätt saftigt pris för objektivet.. När pappa sedan kom hem på lunch så visade jag honom bilderna och sa att jag var jättebesviken och ville lämna tillbaka objektivet var på han bara skrattade. Det visade sig att jag hade fotograferat med det gamla objektivet hela morgonen, inte det nya. Så himla typiskt mig!

Nu har jag därför äntligen fått testa det nya lite och bilderna ovan fotograferade jag med det. Inser nu att jag knappt ens har fokus på handen på första bilden som jag försökte få till men använder även ett nytt kamerahus som jag hade här hemma sedan innan så kan inte riktigt alla inställningarna än. Tycker det är så roligt med kameror, det kan faktiskt bli en himla skillnad beroende på vad man använder sig av.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna