Började morgonen med en långpromenad med Hilton samtidigt som jag lyssnade på Framgångspodden. Ett hett tips till er som precis som mig har bestämt er för att ni ska bli framgångsrika. Lyssnade på avsnittet med Jarno Vanhatapio, grundaren av Nelly och avsnittet med retorikern Elaine Eksvärd. Två riktigt inspirerande avsnitt. Speciellt det med Jarno.

Jag älskar att lyssna på framgångsrika människor, hur det började, vad som gjorde att just dom lyckades osv. Vad tror ni avgör för om man lyckas eller inte? Jag tror en att de stora skillnaderna mellan framgångsrika människor och icke framgångsrika människor som inte nåt sitt mål, är att de framgångsrika människorna inte ser saker och ting som inte riktigt går dom de tänkt sig som ett misslyckande. De väljer istället att se det som en erfarenhet och en lärdom, fortsätter, kämpar och till slut når de framgång.

USA_5790_Fotor

USA_5858_Fotor

Kom hem från promenaden med ny energi och sjukt mycket inspiration och pepp och gjorde kale smoothies (grönkåls smoothies), avokadomackor och te. Det blev supergott. Ska försöka göra mer grönkål smoothies, eftersom att det är så himla nyttigt. Det är både en bra källa för omega-3 och kalcium.

Ska bland annat testa att göra grönkålschips tänkte jag.

Har ni ätit det?

USA_5889_Fotor

USA_5861_Fotor

Nu sitter jag och Hilton framför brasan och värmer oss.

Och jag ska fortsätta förbereda mig inför Måndagspepps föreläsning i Örebro i måndag.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna