Marinerad stekt kyckling med avokado och smörstekta sockerärtor

Eftersom att ingen av oss i familjen orkade laga någon vidare supermiddag igår trots att det var lördag så slängde vi ihop något av det vi hade hemma vilket visade sig bli en succé. Är det inte härligt när det blir så ibland? Var därför bara tvungen att tipsa er om det vi åt eftersom att det både är lättlagat och nyttigt.

Jag personligen tycker det är otroligt svårt att få till en fin kyckling dock då jag alltid steker den alldeles för länge pga jag blir nojig över om den är klar eller inte men den här blev tamefan helt perfekt.

IMG_1774.JPG

Marinaden till kycklingen var också magisk!! Alltså ni måste testa.

Vi hade i olivolja, soya, färskpressad vitlök, ostronsås, sötsursås och lite rödvinsvinäger.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna