Ellinor kom hem till mig sent igår så att vi kunde gå igenom vår föreläsning en sista gång som vi hade i Örebro idag för tre högstadieklasser. 05.30 imorse ringde klockan så då var det bara att gå upp för att fräscha till sig, äta frukost och ge sig av mot Örebro. Första problemet uppstår när vi inte kan skriva ut vårt manus från min skrivare… Problem nummer två kommer när vi inser att det inte tar 40 minuter från Västerås till Örebro utan 1h så började redan där och då bli lite stressad.

När vi sedan kommer fram en halvtimme senare än vad som var tänkt från början så försöker vi snabbt skriva ut vårt manus och koppla in powerpointen, varpå vi inser att inte den fungerar som den ska. Svettiga frågar vi om någon kan hjälpa oss och 10 minuter försenat så satte vi äntligen igång. Det sjuka är dock att precis när vi börjar föreläsningen så bara släppte allt och så kom ett lugn över mig så sen gick allt hur bra som helst…. Tills brandalarmet går igång och vi får avbryta och utrymma mitt i haha. Alltså ni hör ju…

IMG_1854.JPGGlada och stolta över oss själva efter föreläsningen

Föreläsningen blev trots allt runt omkring superlyckad och vi båda två var supernöjda med vår insats trots alla problem som uppstod på vägen. Jag tycker verkligen vi utgör ett himla grymt team tillsammans där uppe på scenen eftersom att vi kompletterar varandra så jäkla bra. Det är härligt att se!

Ett tips om ni ska hålla i en föreläsning är veklingen att åka till Aulan/ lokalen du ska föreläsa på någon timme innan föreläsningen drar igång. För oss är det otroligt viktigt att göra det då vi vill känna in lokalen, gå runt lite i den och öva och så att man kan förbereda alla tekniska prylar i lugn och ro. Det har hjälpt oss jättemycket att inse det.

IMG_1843.JPGVåra sallader på Java i Örebro

Efter föreläsningen frågade vi våra snapchat följare ifrån Örebro om ett nice salladsställe vi kunde gå och käka lunch på. Varpå de flesta svarade att vi borde gå till Java på Kungsgatan. Said and done och en halvtimme senare gick vi dit och beställde en kycklingsallad och en hälsotallrik. Det var jättegott och personalen var otroligt trevliga och hjälpsamma så det får helt klart 5 av 5 toasters.

Himla trevligt att ha snapchat följare landet runt så man kan få lokal-information om restauranger osv. Visst? Verkligen stort tack till alla er som faktiskt lägger ner tid och energi på att svara. Guld värt <3

IMG_1845.JPG

Åkte sedan hem tillbaka till Västerås för att förbereda inför lite poddinspelningar imorgon. Vi ska spela in två avsnitt med två killar så det ska bli jätteroligt. Vi kommer prata både dejting och sex så om ni har några frågor till våra gäster får ni gärna ställa dem i kommentarsfältet.

Nu ska jag sova för är helt slut. Hann till och med ut på en löparrunda innan det blev mörkt ute så är alldeles mör i kroppen. Men är inte det den bästa känslan egentligen? Att krypa ner i sängen efter att man har duschat och tränat… Jag tror faktiskt det. Vi hörs imorgon!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna