Jag har länge kräkts på hetsen om att man MÅSTE plugga vidare efter gymnasiet för så är det verkligen inte om man inte siktar på ett jobb som kräver den kvalifikationen dvs. Så länge du har viljan så kan du komma hur långt som helst, jag lovar dig!!

I dagens avsnitt av Måndagspepp så snackar vi därför om att man faktiskt inte alls behöver plugga vidare på universitetet, att vi tycker att man ska skita i “vad samhället säger att man ska göra” och gå sin egna väg. Vår filosofi är att om du väljer att plugga för “måstets” skull och inte för att du tycker att det är roligt och faktiskt vill studera så bör du inte hoppa på 3 år på universitet! Vi snackar även karriärtips, egna erfarenheter och historier. Ett riktigt karriärsinspirerande avsnitt med andra ord. Hopps ni gillar det!

Lyssna på dagens avsnitt som heter “Plugga inte vidare!” HÄÄÄÄÄÄR 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna