IMG_1836.JPG

DUBAI

Satt och kollade sista minuten resor hela gårdagen tills jag hittade världens deal. En resa för två till Dubai på det 5-stjärniga hotellet Rixos på palmen med hotellfrukost i 7 nätter för 25 000kr. Så det blir jag och mamma som åker iväg redan tisdag nästa vecka. Hur glatt?

Ska bli så roligt att komma tillbaka till Dubai, ser fram emot det riktigt mycket faktiskt. Inte bara för att det kommer bli sol och värme där utan också för att jag har rätt bra koll på Dubai. Det är ju alltid roligt att åka till ställen man börjar lära sig, tycker ni inte?

Bjussar på några bilder ifrån när jag bodde där för ett år sedan så länge.

Dubai1

IMG_1839.JPG

Ett måste i Dubai är att åka över till den gamla delen och gå runt på souken där. Det är så mysigt med alla kryddor i fina färger, saronger, sjalar, lampor. Ja, allt! Jag köpte några saronger i kashmir när jag var där sist. Det sägs också att man kan köpa riktigt riktigt bra kopior på väskor i den delen av staden om man frågar snällt. Då tar de med dig till en hemlig lägenhetsgömma lite längre bort där de har kopiorna. Sneaky, jag vet men tydligen ska det vara riktigt bra kvalité.

DSC_0629

Åh, måste verkligen ta med mamma till öknen också för BBQ och jeepåkning.

Det är så fint där, kolla bara på den här solnedgången.

Dubai

Kommer också gå på en beachclub någon dag. Eden Beachclub som jag var på sist (bild ifrån det till vänster) ligger ju precis vid hotellet Rixos vi kommer bo på. Tror inte mamma kommer vilja följa med på beachclub dock..

Skulle också vilja åka yatch en dag, typ ett måste när man är i Dubai. Det är så härligt.

IMG_3364 - Version 2

IMG_1837.JPG

Skulle också vara roligt att åka till moskén i Abu Dhabi. Det är ju verkligen en upplevelse i sig. Nä, ser så mycket fram emot den här resan nu. Det kommer bli en lugn och härlig resa med hälsosam mat, avkoppling och värme och det är verkligen precis vad jag behöver just nu.

Har ni några Dubai-tips kanske? Skulle vilja ha tips på något bra hälso inne-pinne ställe man kan käka på. För det vet jag faktiskt inte något själv. Annars bra restauranger.. Och just det, en annan grej. Är det någon som vet om det är billigare att köpa typ Chanel och Celine där?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna