Var på ett event hos Hunkemöller igår i Mall of Scandinavia där vi fick med oss en varsin träningsoutfit hem. Jag valde setet ovan plus en jacka som kommer på bud senare i veckan. Jättetrevligt event med både rawfood och en massa andra snygga och härliga bloggare.

Älskar ryggen på sportbh:n, den är så snygg!

USA_6088

USA_6091

Vi blev även professionellt måttade för vilken bh-storlek vi har och som ni som har hängt med vet så har jag ju så sjukt svårt att hitta bh-har och bikinisar som passar mig. Igår fick jag reda på varför… Jag har ju haft helt fel angående min bysts storlek. Har gått och trott i flera år att jag har haft 70D alternativt E som det mesta. But guess what? Jag är en 70F! Blev så chockad över det.

Blir att inhandla nya bh:ar och bikinis nu helt enkelt.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna