…kommer alltid att vara att investera i dig själv…

Är det någonting jag har lärt mig de senaste åren så är det att den viktigaste investeringen jag någonsin kommer göra är att investera i sådant som gör mig glad och får mig att känna att jag lever det livet som jag vill leva. Jag menar är det inte häftigt att DU själv kan styra ditt egna liv? Att DU själv har ansvar över ditt egna liv och att DU faktiskt kan göra precis vad du vill?

Var lite ego och ge dig själv komplimanger högt och ofta. Om jag ska ut och äta middag exempelvis och sätter på mig något jag känner mig fin i och sedan går ner till mamma och pappa för att visa upp mig, precis som jag alltid har gjort, när jag känner mig lite extra on point så har nästan alltid min syrra fläkt ut sig ”Snälla, Hanna tro inte att du är någon”. I början gjorde det mig ledsen att hon såg mitt självförtroende som något negativt. När det enda jag kände var att jag var så himla fin och hade en sån härlig energi just den kvällen.

Numera gör det mig så himla arg istället! Varför anses det fult att säga att man känner sig så jävla snygg? FÖR DET ÄR INTE DET! Det är helt rätt, låt aldrig någon säga åt dig att du ska komma ner på jorden för att du hyllar dig själv, älskar dig själv och för att du tycker att du är en fantastisk människa.

Vill du veta en hemlighet? Det är faktiskt bara DU själv som kan bestämma att ”du är bra precis som du är”. Det spelar ingen roll hur många gånger någon säger till dig att du duger precis som du är. Det är bara DU själv som bestämmer att du faktiskt gör det också.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna