Documents4

DSC_0042-001_Fotor

Senast överförda22

Födelsedagsfrukost för mamma

Eftersom att mamma fyller år idag så blev det en liten extra härlig frukost imorse här hemma och nu vill hon åka ner på stan för att kika lite i butiker så jag får väl ställa upp och följa med som smakråd eftersom att det är hennes födelsedag. Sen tänkte jag börja packa inför Dubai. Åker ju redan på tisdag, vilket ska bli sååååååå nice!

Ska också försöka ge mig ut på en löpparrunda medans solen skiner. Har ju imponerande nog börjat komma igång med löpningen igen trots att det är minus grader och svinkallt, men det är bara att ge sig fan på det och köra. Ni har väl sett hur jag ser ut på min snapchat när jag ska ut och springa? Det är katastrof. Behöver verkligen nya löparkläder för det här vädret haha… Det är väl tur att jag inte känner jättemånga i Västerås.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna