// Svart bikini HÄR / Mönstrad kaftan HÄR / Bronsfärgad baddräkt med snörning HÄR / Svartglittriga sandaler HÄR / Vit kaftan HÄR / Gul bikini HÄR / Svart baddräkt i mesh HÄR // – (Adlinks)

Håller på och packar baddräkter, bikinis och strandtunikor inför Dubai så tänkte att det kan vara roligt för er att se lite av vad jag kommer ta med mig. Har typ 5 bikinis till som jag vill ha med mig vilket egentligen rimmar rätt dåligt då vi bara ska vara borta i en vecka men ska försöka fota en del där nere så det är därför.

DSC_0014_Fotor

// Blå solglasögon HÄR / Rosa solglasögon HÄR // – (adlinks)

Två av fyra solbrillor jag packat ner…

DSC_0018-001_Fotor

Älskar verkligen den här bronsfärgade baddräkten med snörning, den är så snygg på också.

Längtar tills jag får visa er hur den ser ut på när jag blivit lite brun och vi kommit ner till Dubai <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna