Det var verkligen så länge sen jag åt en omelett. Hade typ glömt att man ens kunde göra det så gjorde en igår till lunch efter att jag hade varit ute och sprungit och yummy vad gott det blev. Den blev lite misslyckad dock som ni kanske ser men hade ni ens förväntat er en perfekt omelett från mig eftersom att jag är rätt dålig i köket?

Nä precis, men övning ger färdighet och som ni säkert märkt så försöker jag verkligen laga mer mat och blir bättre och bättre för varje gång som går. Men så är det ju med allt. Ingen klarar ju av att göra något helt perfekt på första försöket.

DSC_0044_Fotor

Gjorde omeletten på två ägg, 2 matskedar vatten, en stor näve spenat, lite champinjoner, två körsbärstomater, salt, peppar och lite grillkrydda.

Stekte den sedan på medelvärme och råkade vända den lite för tidigt..

DSC_0053_Fotor

Tycker ändå den blev någorlunda blogg-vänlig visst? Men huvudsaken är väl att det blev gott och det blev det. Älskar omletter med spenat och champinjoner i. Det är min favoritfyllning.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna