Nu är jag redo för solen!

Beställde hem lite solskyddsfaktor för både kropp och hår häromdagen på Bangerhead inför resan till Dubai, så ska bli superspännade att testa alla nya produkter när jag kommer ner. Har dock redan smygtestat läppbalsamet (det är inte till för att ha i solen men behövde det lite akut då mina läppar har varit otroligt torra den senaste 1,5 veckan).

Alltså vet ni vad som hände? Det här är så sjukt!

DSC_0036-001

Jag har haft torra läppar i över 1,5 vecka och testat ALLT! Men efter att jag använt detta en endaste gång idag så har mina läppar läkt. Jag upprepar: MINA LÄPPAR ÄR INTE TORRA LÄNGRE! Hur sjukt är inte det? Är i chock!!!!

Ni med torra läppar, köp detta direkt. Life savior 2.0.

DSC_0033-001

Beställde även hem en primer för håret som har både värme, UV-skydd och antifriss.

Den ska man tydligen spraya på lite under dagen för att skydda svallet.

DSC_0028-001

Hela Kerastases solserie är grym men behöver speciellt den här inpackningen inför Dubai.

Lääääääängtar så efter sol NU!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna