Har klippt ihop en tre minuter lång och superhärlig film ifrån några av de absolut bästa stunderna i mitt liv som jag hoppas ni ska tycka är rolig att titta på. Har gjort filmen lite snabbt i Imovie och låten heter ”Sweet Lovin med Sigala”. Filmsnuttarna är ifrån SÅÅÅÅ sjukt många olika fantastiska platser här i världen. Bland annat Hawaii, Australien, L.A, New York, Mexico, Vanuatu, Grekland, San Fransisco, Miami, Jamaica, Las Vegas, Sverige, Santa Barbara, Marbella och London. Jag älskar att resa <3

Angående slutet: Jag HATAR verkligen att öppna flaskor med kork som smäller. Linnea som jag bodde med i Australien gjorde detsamma, så till slut fick jag göra det och därav den här filmen… Åh, vad jag saknar dig Lenne. Hoppas du kommer hem snart!!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna