Veckans två frågor om bröst:

1. Hej Hanna, har länge funderat på att klänning liknande den röda du har från Rebecca Stella men har aldrig vågat då jag precis som du har stor byst. Hur får du det att funka? Är det inte jobbigt eller du bara ”let them free” haha?

2. Hur går det med din bröstförminskning?

tumblr_nrlqthBkk31rw49v2o1_1280

Svar 1. Hej sistah! I början tyckte jag också att det kändes jobbigt to just ”let them free” men nu kan jag snarare tycka att det är nice då de flesta bh:arna jag äger ändå är obekväma och skaver. Det gäller ju att se till att det är en klänning eller topps om håller bysten på plats dock annars funkar det ju inte. Men jag har aldrig använt mig av någon tejp eller annan konstig bh utan kör bara helt utan istället.

Skulle dock vilja testa tejp eftersom att det här också är ett STORT problem för mig ibland. Men det gäller väl bara att hitta kläderna som funkar. HÄR är en tejp som sägs vara as bra (vi storbystade behöver två förpackningar dock) Finns även sen sån här tejp, som jag verkligen skulle behöva. Ska fan beställa den nu!!

Svar 2. Angående min bröstförminskning så har jag lagt det lite på is. Jag har fortfarande problem, tycker att det är superjobbigt med kläder, bikinis och bh:ar eftersom att ingenting passar.. Och samtidigt som jag inte vill något hellre än att göra operationen så känns det som att en del av mig och den jag är försvinner med det. Förstår ni vad jag menar? Att det är ”jag” att ha en F-kupa liksom. Svårt att förklara men det ger mig lite ångest att det känns som att jag skulle operera bort en del av mig själv. Det är därför jag är velig och inte vet vad jag ska göra. Men idag exempelvis när jag har stått framför spegeln och testat flertalet bikinis, strandklänningar osv så vill jag inget hellre än att göra den där jäkla operationen, skulle på riktigt kunna ringa och boka in den nu för att jag blir så irriterad och känner mig så stor, plufsig och vulgär!! Hur många kläder EGENTLIGEN är utformade för oss med större byst? Usch, idag är jag på riktigt dåligt humör kring det här.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna