Eftersom att Måndagspepps senaste sex-avsnitt blev så himla uppskattat så bestämde vi oss för att göra till. Enda skillnaden är vi denna gången har med oss en riktigt snygg kille i studion som svarar på alla våra och era frågor kring hur killar egentligen tänker kring sex. Uppskatter de ens om man har ett matchande nytt, snyggt underklädesset? Märks det om man fejkar en orgasm? Vilka är de top 5 värsta sakerna en tjej kan göra i sängen? Och vilka är de bästa?

Veckans hemliga gäst i min och Ellinors podcast Måndagspepp avslöjar allt om hur killar tänker när det kommer till sex och det vill ni fasen inte missa!! Ni hittar avsnittet “Det vill killar ha i sängen” på Itunes, Podcasterappen och HÄR.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna