IMG_2156.JPG

IMG_2170.JPG

Trots att jag precis satte mig på flygplanet till Dubai och självklart är jätte exalterad över att få åka dit igen eftersom att jag gillar Dubai supermycket så kan jag inte sluta tänka på New York. Jag bläddrade lite i mobilen tidigare imorse och kikade tillbaka på bilder ifrån när jag var där sist och kände bara sådant pirr i magen.

New York är verkligen min absoluta favoritstad i hela världen. Om ni tittar noga på dom här bilderna i det här inlägget så kommer ni förstå vad jag menar. Det är verkligen något speciellt med New York och jag kan inte sätta fingret på vad.

IMG_4839

IMG_2152.JPG

Ni alla vet nog vid det här laget att jag är ett stort fan av att gå ut och då speciellt i New York. Just eftersom att det finns så häftiga nattklubbar jämfört med hemma som är utsmyckade på alla möjliga vis så som dansare i taken, magiska rooftops, hemliga VIP rum..

IMG_2166.JPG

IMG_2164.JPG

IMG_2160.JPG

IMG_2154.JPG

En annan grej som bara är helt fantastisk att göra i New York är att promenera runt. Och varför just det är så härligt i New York är för att det finns så mycket att titta på och för att det är en sån speciell känsla att gå runt bland alla dessa höga byggnader, gula taxibilar och allt blinkade ljus höger och vänster.

Likaså i de lugnare områdena som Soho och West Village är det så himla mysigt att promenera runt bland alla butiker, små restauranger och caféer.

IMG_2149.JPG

IMG_2150.JPG

Att springa i Central Park är också en magisk grej att göra!

Det känns som att man är med i en film när man gör det samtidigt som man lyssnar på sina favoritlåtar.

IMG_2165.JPG

USA_4885_Fotor

Älskar verkligen också parkerna i city…

Hur fina vyer med gröna träd och höga hus?

IMG_2157.JPG

IMG_2159.JPG

New York, jag är så jävla kär i dig!!!!

Du är världens bästa ställe <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna