IMG_2209.JPG

Har precis kommit fram till hotellet och lagt oss i vår sköna hotellsäng efter en 7 timmars lång flygresa. Klockan är 03.15 här men ingen av oss är speciellt trötta… Så får se hur mycket sömn vi får inatt. Flygningen gick himla bra dock, och vi lyfte alldeles till solnedgången.

Vi bor i ett jättenice hotellrum men blev uppgraderade från och med imorgon så vi får väl se vart vi hamnar då. Det ligger några våningar upp och har havsutsikt så det ska bli såååååå trevligt. Visar er det nummer imorgon!

IMG_2210.JPG

Jag har suttit och läst senaste numret av SOLO, svarat på mejl och rensat min telefon på bilder under hela flygresan. Brukar alltid försöka jobba lite när jag flyger vilket är ganska skönt faktiskt då det både gör så att tiden går lite fortare och så man slipper jobba så mycket på semestern.

Så det är ett litet tips till er med eget företag, som precis som mig, måste ta med er jobbet på semestern!

IMG_2208.JPG

Godnatt!

Nu ska jag försöka sova, vi hörs imorgon.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna