IMG_2423.JPG

Blev exklusivt inbjuden till restaurangen Atmosphere’s 5 years anniversary uppe på 123 våningen i Burj Khalifa ikväll så tog med mig mamma och Amanda (en superhärlig tjej jag lärde känna när jag bodde i Dubai). Det var princip bara VIP-gäster, stammisar och vi där så det var himla roligt faktiskt.

Kom en hel timme försent till eventet dock då vår taxichaufför släppte av oss i Dubai Mall istället för vid Hotell Armani (man måste gå in via det hotellet för att åka upp till restaurangen i Burj Khalifa). Så sprang runt som yra höns i mallen, visste inte alls vart vi skulle och alla vi frågade sa olika. Fem hundra nittio två skavsår senare och hel svettig kom vi till slut fram tack och lov.

IMG_2409.JPG

IMG_2419.JPG

Amanda och mamma <3

IMG_2422.JPG

IMG_2426.JPG

Restaurangen firade fem år så därav den HELT GALET stora tårtan med en femma i choklad på. Det var även livemusik, dansare och en otroligt skicklig trollkar på plats. Han hette Gaston Quiento och har bland annat uppträtt med Joe Labero (han var helt jävla sjuk med andra ord)… Tror han gillade oss för han trollade hur mycket som helst för oss och det var helt sinnessjuka trick.

Jag skulle tänka på en siffra mellan 1-900. Det enda han sa som jag svarade på var: ”Det är ett tre-siffrigt nummer va?”,  ”Visst är siffran du tänker på mellan 500-900?” och ”Den första siffran är 8, eller hur?” ”Du tänker på 898 va?” och ja, mycket riktigt. Jag tänkte på 898. Hur sjukt??? Han fick även ett svenskt mynt av oss som vi ritade ett hjärta på, sen la han det i min hand, stängde den, sa att jag skulle hålla i den hårt och när jag öppnade handen så har han böjt myntet? Alltså hur böjer man ens ett mynt och i min hand? Han trollade även bort en kortlek Amanda höll i sin hand? Hur sinnessjukt? Blev så jäkla imponerad. Han är tydligen rätt stor och åker världen över och bara trollar. Han kan till och med trolla bort bilar??? Ja, ni hör ju.

Sjukt rolig grej att ta dit en professionell trollkarl till eventet!

IMG_2425.JPG

IMG_2406.JPG

Min långklänning med slits är härifrån för er som undrat (adlinks)

Tyvärr fick man inte ha med sig kamera till eventet då det var VIP gäster och så där som inte ville bli fotograferade och iphone bilderna ger ju verkligen ingen rättvisa till den otroligt fantastiska utsikten man faktiskt får uppleva och beskåda där uppe. Ni måste bara åka upp i Burj Khalifa om ni besöker Dubai. Det är något helt för sig.

Nu ska jag försöka sova, det börjar bli rätt sent faktiskt… Men jag är inte alls trött och musiken från Eden Beach Club som ligger precis här nedanför hörs rätt väl om man säger så.. Mamma däremot, hon har somnat som en stock för länge sen efter all champagne och alla cocktails vi har druckit ikväll haha. Kram på er!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna