Eftersom att man behöver en speciell licens för att handla alkohol i de få butiker som säljer alkohol i Dubai så köpte jag och mamma med oss två flaskor vin på flygplatsen här i Dubai. Och korkade upp rödvinet igår här på balkongen och satt och njöt av solnedgången innan vi åkte till 5 års jubileumet i Burj Khalifa.

Börjar tycka om rödvin mer och mer. Nästan så att jag föredrar det framför vitt faktiskt. Jag är annars en riktig rosé-lover och dricker det både på sommaren och vintern haha.


Alltså hur härligt har vi det inte? Vill aldrig åka hem. Jag gillar verkligen Dubai trots att allt är konstgjort och det inte direkt finns någon riktig natur här. Mamma trodde till och med att vattnet här vid palmen var konstgjort haha, dummaste kommentaren jag hört!

Det jag älskar med Dubai är att det känns så väldigt amerikanskt men ändå så himla annorlunda mot västvärlden. Tycker det är så roligt att Amanda som var med oss igår i Burj Khalifa är uppväxt i Mellanöstern.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna