Dubai 2016

// Baddräkt härifrån / Beach kaftan härifrån / Skor härifrån / Solglasögon Michael Kors (adlinks) //

God morgon darlings! Idag är det blåsigt och molnigt här i Dubai så började morgon med en löparrunda och så bokade vi in en hammam massage med hot stones nere på Rixos Spa. Sen tror jag att vi ska åka till Mall of the Emirates senare ikväll för att kika lite i butiker. Jag kommer bland annat kika in lite på Chanel och Celine bara för att jämföra priserna. Har dock hört att det inte kommer vara billigare att köpa de märkena här nere.

Vad tycker ni om min beach outfit förresten? Älskar den röd/rosa kaftanen, den är verkligen perfekt att slänga på sig över en bikini eller baddräkt med ett par klackar till ett beachparty. Vill bara åka till Vegas och ha på mig den på ett poolparty på typ XS.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna