Har blivit uppgraderade två gånger här på Rixos hotell till finare hotellrum.

Först hade vi ett rum på andra våningen med ingen vidare utsikt, sedan blev vi uppgraderade till våning fyra med lite större rum och en superutsikt och nu har vi blivit uppgraderade ytterligare en gång till en junior suite med stort badrum, walk-in-closet, sällskapsrum och en jäkla FANTASTISK utsikt.

IMG_2677.JPG

IMG_2678.JPG

IMG_2680.JPG

Jag längtar tills det kommer vara vardagsmat för mig att gå och lägga sig och vakna upp till en sådan här utsikt. Det var så mysigt att bara ligga och titta ut över skylinen igår ifrån sängen när man skulle lägga sig.

Jag hoppas att jag aldrig kommer tröttna på det.

USA_6956

USA_6955

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna