USA_7137_Fotor

Var som sagt på hotellets SPA igår för att göra en Turkisk Hammam behandling tillsammans med mamma (den var HELT fantastiskt). Hela upplevelsen började med att vi välkomnades med en varsin kopp turkiskt is te och någon turkisk godisbit.

Så gott! Smakade så fräscht.

Documents

De kom i himla söta små koppar också med tassels.

Älskade det.

USA_7089_Fotor

Mamma blev så förtjust i det turkiska te:et att hon drack hela fyra koppar haha!

Hon ville till och med gå ner och dricka mer idag…

Senast överförda1

Sen tog vi ett bad i jacuzzin innan det var dags för behandlingen..

Vi valde att göra behandlingen tillsammans vilket var mysigt så vi kunde prata med varandra. Det varma rummet vi låg i såg ungefär ut såhär, tror till och med det var i det här rummet vi var. (Tog denna bilden från Rixos SPA hemsida då min kamera inte ville fungera just där och då).

spa

Behandlingen var helt fantastiskt. Det började med att vi fick lägga oss på en varsin sida av det varma marmorbordet. Sedan hällde massörerna massa varmt vatten över oss (det var sinnessjukt skönt). Efter det skrubbade de verkligen exakt hela kroppen, sen fick vi något slags skum över oss vilket också var en helt fantastisk känsla, fattade inte var det var först då jag blundade haha. Slutligen masserade de även hela kroppen (behövdes verkligen). Hela behandlingen tog sammanlagt 1 timme och kostade ca 2000 kr per person.

Det här var på riktigt den absolut bästa SPA upplevelsen jag någonsin varit med om. Det var så skönt och avkopplande och jag älskade verkligen att man låg på en handduk på det varma marmorbordet under hela tiden. Kommer absolut göra detta igen. Turkish hammam mina damer och herrar, wow!

IMG_2832.JPG

Fick även en liten gåva och ytterligare te och snacks efter behandlingen.

Hur gulligt?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna