Ja, vad ska man säga?

Hann inte ens hunnit komma hem innan jag bokade något nytt. I helgen bär det alltså av till Paris, något som bestämdes otroligt spontant igår. Skulle egentligen ha åkt ner till Norrköping över fredagen för att vara med på VIBEvärldens roligaste fest på Puls nattklubb som mina killkompisar styr med en gång i månaden, men nu blir det att packa de riktigt höga klackarna och den stora plånboken för Frankrike istället.

Jag har bara varit i Paris i några timmar tidigare så ska bli superroligt att få åka dit över en helg den här gången. Har ni några härliga tips kanske? Vi kommer bo på The Westin Hotel och det vore så roligt att få höra om era guldkorn i kärlekens stad. Ni vet vad jag gillar <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna