USA_7402_Fotor

USA_7405_Fotor

Har haft fullt upp hela dagen med både det ena och det andra men här kommer några bilder på frukosten vi åt här på hotellet imorse efter ett långt och roligt skype-samtal med Maddy och hennes mamma i Australien. De kanske ska komma till Europa och hälsa på oss i sommar nämligen, hur roligt? Saknar dem så, de blev ju som min familj när jag bodde där borta.

Unnade oss lite extra gott imorse eftersom att vi faktiskt varit ute och rört på oss varenda morgon. Det blev både frukt, bircher müesli, nutella pannkakor, crossiants, te, smoothies, omelett och juice. Yummy!! Fick matkoma deluxe efteråt. Riktigt nice hotellfrukost här på Rixos för att vara utomlands, jag tycker ofta att det är dåliga hotellfrukostar utomlands. Tror dock Dubai har bra standard på sina frukostbufféer.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna