Kan inte fatta att jag har blivit med Chanel (!!!!!)

Det var verkligen inte meningen att jag skulle köpa den här väskan idag då jag ville vänta till jag kom till Paris med att köpa min Chanel. Men gick och kikade på den en sista gång i Dubai Mall efter den mest spektakulära middagen jag någonsin ätit (visar bilder imorgon). Så då slog jag till på en av mina drömväskor för att göra avslutet på vår Dubai-resa snäppet härligare och nu sitter jag här och kramar den på flygplatsen löjligt nog.

Det var tur att jag hade druckit några glas champagne innan köpet för när jag väl hade bestämt mig och stod där i butiken och de frågade vad vi ville ha och dricka så hade de såklart ingen champagne… Eftersom att vi är i Dubai…. Men det blev apelsinjuice haha, not as fancy! Inte nog med det, när jag skulle betala den snuskigt stora summan för väskan så inser jag att jag har glömt kortet!!! Hur pinsamt? Som tur var, va ju mamma med och kunde betala haha.

Nu är ni säkert supernyfikna på vad för väska jag har köpt. Blev det en boy bag eller en klassisk? Jag tänker att jag visar er det imorgon när jag kommit hem ordentligt. Vi ska gå på vårt flyg hem nu, ses snart Sverige!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna