När jag är utomlands på semester så har jag väldigt svårt att koppla av, ta det lugnt och bara vara. Jag blir otroligt stressad över att inte göra the most of every single day. Alltså att inte göra någonting eller att bara hinna med någon ytterst liten aktivitet under dagen. Och jag tror det beror på två saker.

1. Jag kan aldrig vara helt ledig från mitt jobb då jag måste uppdatera blogg, Instagram och Snapchat helst flera gånger varje dag och för att komma på saker att uppdatera sina följare om så måste man göra saker.

2. Jag vill hinna med så mycket som det absolut bara går. Träna, sola, ta massa bilder, ha picknick i solnedgången, shoppa, testa alla sorters olika restauranger, se alla sedvärdheter, göra aktiviteter, gå ut och klubba, dricka drinkar, promenera runt i stan, åka båt.. Ja ni hör ju. Jag blir helt manisk och vill göra allt, hinna allt och se allt vilket är helt orimligt när man bara är borta i några dagar.

Någon som känner igen sig i detta? Jag tror verkligen att jag skulle behöva åka till ett ställe där det bara finns en restaurang att äta på och en strand att ligga på och inte så mycket mer runt i kring. Ingen shopping. Inget uteliv. Bara jag, trevligt sällskap, god mat och en solstol. Men samtidigt när jag tänker på det så låter det så jäkla tråkigt i mina öron. Vadå, ska jag bara ligga på en strand och läsa en bok i 10 dagar? Hur kul är det? Jag tror jag behöver bli bättre på att prioritera, fundera ut vad vill jag verkligen göra och helt enkelt solla bort vissa saker. För man hinner faktiskt inte med allt.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna