Senast överförda18

Jag älskar min nya bikini som kommer härifrån (adlink)

Främst för att mina bröst inte alls ser lika stora och vulgära ut i en sådan här utformad bikinitopp jämförelsevis med trekantsbikinis. Upplever också att jag ser smalare ut i den, vet inte varför men stora bröst gör ju att man ser större ut än vad man faktiskt är. Jag tog storlek large i bikinitoppen då man kan knyta den både runt halsen och där bak, vilket jag älskar! Det går ju aldrig att beställa en bikini i storlek L om man inte kan göra det eftersom att den då blir för stor i omkrets på mig, vilket är så jäkla jobbigt. Skulle verkligen vilja tipsa alla er storbystade att köpa denna bikini. Det blev helt klart en favorit för mig nere i Dubai trots att den är lite otymplig att sola med. Men det som var så skönt med den framförallt är att man ej behöver oroa sig för att bysten hoppar ur som med alla andra bikinis.

På tal om bröst så såg jag att många av er verkar ha uppskattat mina inlägg om mina problem kring min byst väldigt mycket så tänkte bara säga att jag har funderat lite mer på bröstoperationen och tror faktiskt att jag kommer gå vidare med den så fort jag får eller kan ta tre månader som jag kan lägga på läkningsprocessen. Jag har inte märkt av så jättemycket problem på senaste förutom att jag är så förbannat trött på alla bikinis och kläder som inte passar… Men nu när vi var ute och sprang längre svängar i Dubai så fick jag både skavsår under bysten och svinont i nacke och axlar.. Jättejobbigt verkligen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna