Sista kvällen i Dubai så överraskade jag mamma med en hotellnatt på ett annat hotell inne i Downtown Dubai som en liten födelsedagspresent då hon fyllde år för någon vecka sedan. Hade då även frågat hotellet om de kunde ordna något litet extra åt henne på rummet och kom dit och möttes av detta välkomnande!

Någon dag innan vi checkad in på Shangri-la så frågade de mig vilka mammas favoritdesserter var så nämnde några varav de valde att göra en chokladkaka som de skrev Happy Birthday på. Himla gulligt, så otroligt bra service på det hotellet faktiskt.

USA_8801_Fotor

Jag har ju satt mig själv lite i skiten eftersom att jag verkligen gått all in på födelsedagsfirandet för mamma i år när hon fyllde 49!!! Hur ska jag någonsin kunna toppa det här till nästa år när hon fyller 50? Det är så många som trott att mamma fyllde 50 i år just för att hon blivit så bortskämd just i år. Men det är väl härligt det med? Att fira sista året som ungdomlig för när man passerar 50års gränsen så går det väl ändå bara utför haha.

Födelsedagsfirandet slutade inte här dock, middagen vi åt den här kvällen var den mest spektakulära och helt fantastiska middagen jag någonsin ätit. Men mer om det senare… Ni kommer DÖ!

USA_8803_Fotor

USA_8809_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna