USA_9110_Fotor

WAAAAAAAAH, hur fin är inte min Chanelväska?

Jag ler så stort varje gång jag ser den för att det fortfarande faktiskt känns så overkligt att den hänger här hemma. Jag köpte jumbo storleken i classic flap i kaviar skinn, men av någon anledning ser det nästan ut som en medium på bilderna? Valde kaviar skinn för att det är det mest tåliga och hållbara skinnet och jag vill kunna använda väskan så mycket som möjligt och inte behöva vara supernoga med att inte repa den, för då hade jag fått panik.

Köpte som ni ser den klassiska modellen. Vill verkligen ha både en boy och klassisk lika mycket men butiksbiträdet sa att han tyckte att jag borde starta med klassisk and so I did + att boy bagen i svart och guld är slut ÖVERALLT så hade ju ändå inte kunnat köpa den. Vilket fall så är jag så otroligt glad över det här köpet, det är verkligen en investering med Chanel. Ni minns väl vad jag sa sist? Att väskorna har gått upp 20 000 kr i pris på 4 år om man ska kolla på vad de kostar för oss svenskar att köpa i New York i dagens höga dollarkurs. Det är ju faktiskt helt sinnessjukt!!!! Investerar hellre i Chanelväskor än aktier haha.

Nu till den viktiga frågan… Bör jag sakförsäkra väskan? Kan man ens göra det? Hur gör man det? Eller går det på hemförsäkringen om någon skulle sno den? Någon som har koll på detta? Jag ska ringa mitt försäkringsbolag imorgon och kika vidare på det men tänkte om någon av er redan nu vet haha. Fasen hörni, overklig känsla att äntligen ha den här väskan!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna