Och så var Summerburst bokat i år igen…

Blev så glad när Summerburst hörde av sig till mig angående ett samarbete tillsammans med mig eftersom att Summerburst utan tvekan är min absoluta favoritfestival i hela Sverige!!! Är så otroligt taggad på i år så ni anar inte.

Ni minns väl när jag och Ellinor var på Summerburst förra sommaren och bara hade typ världens roligaste helg både snapchat-mässigt och in real life!! Hur vi spelade sönder låten ”The Only Way Is Up” och blev överlyckliga när fick reda på att Martin Garrix faktiskt skulle spela på lördagen. Så sjukt att vi inte visste vem han var då och att den här låten sedan skulle komma och förfölja oss resten av året också… Jag frågade på Twitter hur många som tänker på mig och Ellinor när dom hör den låten varpå 1600 personer svarade ja. Det är rätt roligt faktiskt, jag tänker fortfarande på den helgen i Göteborg när jag hör den.

Documents7

Summerburst biljetterna brukar ta slut fort så tips är att gå in och köpa biljetter redan NU!!!! HÄR kan ni göra det (länk). Vinnaren av tävlingen jag hade på Instagram där man kunde vinna ett meet & greet backstage pass för att få träffa en av artisterna är förresten korad.

Stort GRATTIS till: Fanny Ivarsson (fannyivar) på Instagram!

Jag är så avundsjuk på dig <3

Vi ses i sommar!!!

Inlägget är i Samarbete med Summerburst

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna