IMG_3461.JPG

Älskar Paris!

Det finns så himla mysiga kvarter och gator att strosa runt bland här nere. Går och bara njuter av att promenera runt i stan. Ni följer väl mig på snap? Heter @hannafribergs och har lagt upp massa roligt där ifrån både igår och idag. Vilket fall så tänkte jag berätta om vår första kväll i Paris, alltså vad vi gjorde igår.

IMG_3398.JPG

Så här såg jag och Danijela ut när vi var färdiga. Jag hade på mig en klänning härifrån och hon har en Balmain klänning to die for!!!!!! Jag hade självklart min nya väska med, alltså WOW jag tror inte ni förstår hur mycket jag älskar den. Känner mig så lyxig och fin i den. Den är allt!

IMG_3396.JPG

Sen skyndade vi oss runt hörnet från hotellet där vi hade bokat bord. Stället hette Costas och var så jäkla trevligt. Alltså jag älskade det verkligen. Det var så mysigt, mörkt, intimt och franskt. Lite dyrare ställe men inte svindyrt. Vi betalade ca 700kr var för och då åt vi varmrätt och drack vin och drinkar.

Välkomnades även av ett varsitt glas champagne ifrån några ”hemliga killar” som beställde in det till vårt bord. Superroligt och jättetrevligt. Lite tråkigt att vi aldrig fick reda på vilka det var dock haha.

IMG_3468.JPG

IMG_3401.JPG

Jag åt kyckling med pommes (OBS! Inte vilka pommes som helst, de var magiska!!!). Danijelas sea bass var också helt amaziiiiiiing!

IMG_3399.JPG

IMG_3400.JPG

Sedan mötte några kompisar till Danijela upp oss och så drack vi några drinkar innan vi avslutade sedan kvällen på klubben Matignon. De spelade både house och rnb så det var supernice. Det var också ballonger fulla klubben som vi höll på med HELA kvällen. Hade det jätteroligt! Grym start på helgen.

Nu ska vi fixa oss inför kvällens bravader, ses på snap!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna